CO2 Treatment

CO2 Treatment zorgt voor aanzienlijk meer zuurstof in de huid en daarmee voor een stralende en mooie huid

Deze behandeling is de oplossing voor een stralende, egale en mooie huid. Het doel van de behandeling is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Zuurstof is heel erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes. Daarnaast zal minder zuurstof ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. 

Werking:

Op het moment dat er schade is aangericht aan de huid, is er een grotere behoefte aan energie om de cellen hun herstelwerkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Hiervoor is zuurstof nodig. Geen zuurstof betekent geen leven, maar dit betekent ook dat er geen verbranding in de cel plaatsvindt waardoor er geen energie geleverd kan worden aan de huid. Met de CO2 behandeling van Décaar wordt de zuurstofproductie gestimuleerd. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen waardoor deze weer naar behoren zullen gaan functioneren. Tevens verbetert het de doorbloeding en de opbouw van het collageen neemt toe.

Wat kun je verwachten:

Tijdens deze behandeling wordt er een gel met kooldioxide op de huid aangebracht. Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam wat ervoor zorgt dat dit direct wordt geaccepteerd door de huid en optimaal kan worden opgenomen. Vervolgens wordt er over de gel een vliesmasker aangebracht. Door het afsluitende effect van het vliesmasker wordt de kooldioxide geactiveerd en ontstaan er bubbels. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid wordt afgesloten en wordt genoodzaakt om zuurstof aan te trekken vanuit diepere huidlagen. De cellen zullen hierdoor beter gaan functioneren.

Voor wie geschikt:

Vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen,

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Vochtarme huid
  • Doffe, vale huidskleur
  • Acne 
  • Huidveroudering

De Décaar CO2 Treatment is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig en natuurlijk behandelproces, waardoor allergieën en of irritaties tijdens of na de behandeling uitgesloten zijn.

CO2 Treatment  € 90,-                       

( Inclusief epileren en onzuiverheden verwijderen )