Pui Pui De perfecte make-up!

PP_Mascara.jpg

Chic en luxueus, met een stoere edge. 
Pui Pui is de professionele make-up waarmee de juiste look kan worden gecreëerd voor elke gelegenheid. Pui Pui bestaat uit een zeer compleet assortiment, een basis voor mooie make-up en voldoende kleuren om er een persoonlijk accent aan te geven. Klassiek, mysterieus, feestelijk of naturel. Voor elke gelegenheid de juiste look! Pui Pui introduceert daarnaast ook trendproducten die aansluiten bij de actuele make-up trends per seizoen.


Pui Pui. Highlights beauty!


Pui Pui make-up is van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit.  Alle producten van Pui Pui zijn dermatologisch getest, waardoor ze vrijwel geschikt zijn voor ieder huidtype. Pui Pui make-up is rijk aan vitamine A en vitamine E, die de huid op natuurlijk wijze voeden, hydrateren en revitaliseren. 

Pui Pui biedt ook make-up op minerale basis, in het bijzonder geschikt voor de gevoelige huid of om cosmetische oneffenheden te vervagen. Make-up op minerale basis bevat bovendien ook nog huidverzorging.

Alle make-up op minerale basis van Pui Pui geeft de huid een stralende glans, bevat actieve werkstoffen voor natuurlijke UV bescherming en is verrijkt met vitamine A en E om de huid te beschermen. Bovendien stimuleert het de huid om zichzelf te revitaliseren, activeert het de microcirculatie en laat de huid stralen!

Exclusief verkrijgbaar bij DSalon.