Lanèche

De filosofie achter de Lanèche producten is gebaseerd op zowel het voeden van de huid met verzorgingsproducten als op het aansporen van de huid om zelf te werken aan herstel en vernieuwing. Door het toedienen van uitgebalanceerde natuurlijke plantaardige bouwstoffen kan de huid dit in gang zetten.De huid wordt actief en fit, krijgt een betere structuur terwijl het verouderingsproces wordt vertraagd met als resultaat een gezonde huid, ook van binnenuit.

 

Beauty Innovation Treatment Program

Til de huidconditie naar een hoger niveau! Met het Beauty Innovation Treatment Program van Lanèche bereikt de huid telkens een betere conditie en dus een hoger niveau! Het Beauty Innovation Treatment Program kent 5 niveaus:

Niveau 1. Conditioneren

De huid wordt in een goede conditie gebracht om een basis te leggen voor intensievere behandelingen.

LA_Niveau_1_Conditioning.jpg

Niveau 2. Stimuleren

In niveau 2 worden actievere werkstoffen toegepast met de Eye Lift producten en Fleece maskers. Deze geven de behandelingen uit niveau 1 extra stimulans. 

LA_Niveau_2_Stimulation.jpg

Niveau 3. Optimaliseren

De huid heeft een niveau bereikt waar gewerkt kan worden met huideigen werkstoffen, die de huid stimuleren van binnenuit. Hierbij horen geheel nieuwe behandelingen.

LA_Niveau_3_Optimisation.jpg

Niveau 4. Completeren

Niveau 4 geeft een bijzondere dimensie aan het behandelplan, door de huid alert te houden en een wisselwerking te creeëren met behandelingen uit niveau 3. 

LA_Niveau_4_Completion.jpg

Niveau 5. Perfectioneren

Met deze zeer luxe behandelingen kan de huid een topniveau bereiken en behouden. 

LA_Niveau_5_Perfection.jpg